Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης
Προσωπικός ιστότοπος του Σπύρου Ζερβού

Ανακοινώσεις

Επικοινωνία

e-mail: szervos[at]teiath.gr
Τηλέφωνο γραφείου 2105385268
Διεύθυνση επικοινωνίας Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης
Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Αθήνας
Αγίου Σπυρίδωνος και Παλληκαρίδη – Αιγάλεω – 12210

Θα βρίσκομαι στο γραφείο μου ή στην αίθουσα Β11 κάθε Δευτέρα 9-10 και Τρίτη 10-12 όπου θα δέχομαι σπουδαστές.

Για να ανοίξετε τα pdf αρχεία που θα βρείτε στις υπερσυνδέσεις στον ιστότοπο αυτό, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας το acrobat reader. Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε τα pdf, κατεβάστε από εδώ την τελευταία έκδοση του acrobat reader.

Ιστότοπος των Ηλεκτρονικών Μαθημάτων του Τμήματος

Το υλικό των μαθημάτων που διδάσκω έχει μεταφερθεί στον ιστότοπο των Ηλεκτρονικών Μαθημάτων του Τμήματος (e-class), ο οποίος στηρίζεται στο λογισμικό ανοικτού κώδικα Moodle (Modular Object Oriented Developmental Learning Environment). Πλέον, όλο το υλικό των μαθημάτων θα είναι διαθέσιμο μόνο μέσω του e-class.

Για να εγγραφείτε στα μαθήματά μου στο e-class, πρέπει να προμηθευτείτε έναν κωδικό, το "κλειδί", τον οποίο έχω ανακοινώσει στις τάξεις που διδάσκω.

Απουσίες σε εργαστήρια - αναπλήρωση

Οι καταστάσεις παρουσιών στα εργαστήρια, οι οποίες επικαιροποιούνται τακτικά με την εξέλιξη του εξαμήνου, αναρτώνται στον ιστότοπο των Ηλεκτρονικών Μαθημάτων του Τμήματος (e-class), στη σελίδα του κάθε μαθήματος. Εκεί θα βρείτε και πληροφορίες για τις απουσίες στα εργαστήρια και τις αναπληρώσεις τους.

Πτυχιακές εργασίες

Όποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει πτυχιακή εργασία σε ένα από τα μαθήματα που διδάσκω, αφού δει τις παρακάτω συνδέσεις, ας επικοινωνήσει μαζί μου στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση ή ας έρθει να με βρει στο γραφείο μου

[Θέματα πτυχιακών εργασιών] [Σχετικές ανακοινώσεις του τμήματος]

[Οδηγός για την Εκπόνηση Πτυχιακών Εργασιών: Πρόκειται για τον ίδιο οδηγό που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του τμήματος. Επειδή αρκετοί σπουδαστές έχουν αναφέρει προβλήματα στο άνοιγμά του, εδώ είναι σε μορφή acrobat reader (pdf)]

Erasmus

Από 24.9.2009 έχω οριστεί Ακαδημαϊκός υπεύθυνος του Τμήματος (departmental coordinator) για το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθηση/Erasmus και Δια Βίου Μάθηση/Leonardo da Vinci.

Οι ενδιαφερόμενοι, για να σχηματίσουν μια αρχική εικόνα, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του γραφείου Διεθνών Σχέσεων. Μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν μαζί μου, είτε με e-mail, είτε τηλεφωνικά, ή να με βρουν στο γραφείο μου τις ώρες που δέχομαι σπουδαστές ή στις αίθουσες διδασκαλίας στο τέλος των μαθημάτων

Επίσης για κάθε διαδικαστικό θέμα μπορούν να απευθύνονται στις Διεθνείς Σχέσεις - LLP /Erasmus, τηλ: 210 5385895, leothes@teiath.gr, Μήλου 3.